Dansk Reptil TV

EFTER 4 SPÆNDENDE ÅR HAR VI VALGT AT STOPPE MYSNAKES TV ( feb. 2017 ) VI TAKKER FOR DEN ALTID VENLIGE MODTAGELSE. 

 

Da vi og mange andre i foråret 2013, mente at der manglede en Dansk Reptil TV kanal på YouTube, valgte vi at tage udfordringen op.

Vi vil ca. en gang om måneden uploade et nyt afsnit ( sommetider et par ekstra programmer ) hvor vi vil tage på besøg hos messer, private opdrættere, Dyrehandlere, attraktioner og hvad vi ellers finder på :-)

Vi har allerede været på besøg hos bl.a. "Slangetæmmer", "EI messen i Roskilde", "RTR messen i Hedensted", "RTR messen i Rødovre", "Terrariet Vissenbjerg", "AQUA" i Silkeborg, Randers Regnskov, Krokodille Zoo og rigtig mange privat besøg, og der er allerede lavet masser af nye aftaler om besøg.

Klik på overstående årstal for at se tidligere afsnit, eller se seneste program i bunden af denne side.

 

 

Mysnakes TV er en Non Profit TV kanal på YouTube, hvor folkene bag mysnakes.dk ( Lisbeth K. Filipsen og Brian Toft ) selv har stået for alle de økonomiske udgifter der nu er med denne slags produktioner. ( transport, færger, optage-udstyr m.m. ) men for os er det en oplevelse vi nødigt vil være foruden.

Håber I vil være abbonnent på Mysnakes TV på YouTube, dette er selvfølgelig gratis, og du vil modtage en mail straks der uploades nye afsnit.

Skulle du som virksomhed have lyst til at støtte/reklamere på dansk krybdyrs tv, så er det også muligt, læs på undersiden, eller ring 23869988

 

( Billedet er af Lisbeth og en 4,2m Tiger Python under et besøg hos Slangetaemmer.dk )